Jennica

Olen valmistunut alunperin peruskoulun jälkeen lähihoitajaksi, tiedonjanoisena luonnollinen polku eteni sairaanhoitajaksi. Olen hoitanut eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä suurimman osan elämääni. Erikoissairaan hoito lähinnä sydäntäni.

Tunnen voimakasta kutsumusta auttaa, ja työskennellä ihmisten parissa. Olen myös kolmen lapsen äiti.

Ravintoterapeutin opintoihin päädyin omien terveysongelmien kautta. Atoopikkona ja jatkuvien suolistotulehdusten kuormittamana, työkykyni menettäneenä, halusin selvittää sairasteluni syyt. Totesin, että jatkuvien lääkekuurien- ja voiteiden varjolla eläminen ei ollut mielekästä.

Mistä oireeni johtuvat? Mitä voin tehdä terveyteni eteen?

Aloin aluksi etsiä tietoa itsenäisesti. Funktionaalinen lääketiede vei mennessään, ja halusin oppia lisää. Suurin tavoitteeni on palvella terveysongelmien parissa kamppailevia ihmisiä tehokkaasti ja monipuolisesti. Perehtyä perinpohjin terveysongelmiin, sen sijaan että hoidetaan vain irrallaan olevaa oiretta. Ravintoterapeuttina tämä on mahdollista.

Opiskelen Suomen Terveysopisto Saluksessa, ja saan suoritettua loppuun Ravintoterapeutin oppimäärän vuoden 2020 aikana. Oma opintieni on tavallista lyhyempi, sairaanhoitajataustani ansiosta.

Lisäksi olen perehtynyt hengitysharjoituksiin, ja muihin fyysisiin terveyttä tukeviin harjoitteisiin. Näitä sovellan asiakaslähtöisesti.

Vastaanottotyön lisäksi työnkuvaani kuuluu alaan liittyvä koulutus ja luennointi. Olen kuulemma vaikuttava puhuja!

Koulutukset

  • Lähihoitaja, Mielenterveys- ja päihdetyön koulutusohjelma 2006
  • Sairaanhoitaja AMK 2013
  • Hoitotason ensihoito 30op 2015
  • Ravintoterapeutin opinnot alkaen 2018
  • Täydennyskurssit: Lasten ravintoterapia, ketoosidieetit -käytäntö ja mahdollisuudet, sokeririippuvuus ja sen hoito.

Lisäksi useita terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä luentoja sekä kursseja eri toimijoiden tarjoamana.