Hinnasto

Elämäntapavalmennus sopii sinulle, joka olet valmis tekemään muutoksia elämässäsi, arjen rutiineissa ja ruokailutottumuksissasi.

Löydät voimavaroja ja energiaa sinun näköiseesi elämään.

Opit syömään tiedostavasti, juuri sinulle sopivaa ruokaa.

Lähestymistapani on holistinen, kokonaisvaltainen. Yhdistän vuosien työkokemukseni, koulutuksieni tuomat opit ja oman elämänkokemukseni.

Otan sinut vastaan yksilönä, ja huomioin juuri sinun historiasi, elämäntilanteesi ja autan löytämään sisäisen voimavarasi.

Opit luottamusta ja lempeyttä itseäsi kohtaan.

Räätälöin sinulle 3-6 kuukauden paketin juuri sinun tarpeidesi ja elämänkokemuksesi mukaan. Kuljen rinnallasi, ja olen tukenasi koko yhteisen matkamme ajan.

Räätälöidyt elämäntapavalmennukset

330e / 3 kk /Sisältäen 3 tapaamista
lisäkuukaudet 100e / kk
Saat maksaa myös erissä!

Tapaamisista saat aina kirjallisen yhteenvedon ohjeistuksineen.

Konsultaatiokäynti (n.30min) on maksuton! Varaa oma aikasi yhteydenottolomakkeen kautta tai laita sähköpostia.

Tapaamiset onnistuvat myös etäyhteydellä, ja voimme soveltaa tapaamisia sekä että. Kasvokkain ja etänä. Voimme tapaamisillamme mennä vaikkapa kahvilaan, ravintolaan, kotiisi, toimistolleni, kauppareissulle tai kävelylle metsän siimekseen.

Yrityksille ja yhdistyksille

Luennot, koulutukset ja hyvinvointipäivät sopimusten mukaan.

Luennon aiheena voisi olla esimerkiksi stressi, sen ilmentyminen-luonnollinen hoitopolku- ja stressinpurkua tukevat fyysiset harjoitteet.

Tulen myös mielelläni sinun kutsuillesi kertomaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, tai sinulle mieleisestä terveyteen liittyvästä aiheesta. Myös naistenillat, harrastusporukan vapaa-ajan tapaamiset ym. Toimistolleni mahtuu myös n.8 henkilöä räätälöidylle luennolle, talo tarjoaa luomukahvit!